leren-vlaggenlijn-slinger-vaantjes-leer-vlaggetjes-forest
Pennenbakje-leer
workshop-gereedschapsrol-vierkant-creatief-creatieveworkshop-leerbewerken-ambacht-2ekansleer-echtleer-open
workshop-gereedschapsrol-creatief-creatieveworkshop-leerbewerken-ambacht-2ekansleer-echtleer-rol
leren-vlaggenlijn-slinger-vaantjes-leer-vlaggetjes-mix

Workshop vlaggenlijn/ mandjes van 2e kansleer

Trommel al je vriendinnen (of vrienden) op en boek deze workshop bij je thuis (Haarlem of omgeving)! Deze workshop is bijvoorbeeld perfect als onderdeel van een vrijgezellenfeest, babyshower, verjaardag, of gewoon een gezellige ochtend/ middag zonder speciale aanleiding 😉

In de 2 á 2,5 uur durende workshop mag je zelf kiezen wat je gaat maken. Wordt het een leren vlaggenlijn (2 meter met 10 vlaggen) om je kinderkamer of huis mee te stylen of ga je liever voor een set leren vaasjes om spulletjes in op te bergen of je plantjes in te zetten?

Hoe het werkt:
– Verzamel minimaal 6 personen (maximaal 15) en zorg voor een goede tafel met genoeg ruimte (een keukentafel/ tuintafel volstaat, iedereen heeft een plekje nodig waar een A3 snijmat op past)
– Ik neem alle materialen en gereedschappen mee en ik vertel jullie alles over 2e kansleer. Ook krijg je duidelijke instructies wat betreft het gebruik van alle gereedschappen en het te maken product.
– Jullie gaan vervolgens heerlijk met je handen aan de slag en je krijgt hulp waar nodig.
– Aan het einde van de workshop ben je trotse eigenaar van je zelfgemaakte creaties!

Kosten: €53,- p.p.
Inclusief gebruik gereedschap, leer, andere materialen, persoonlijke begeleiding, iets lekkers en reiskosten binnen regio Haarlem.

Lijkt het je leuk om met een zelf samengestelde groep creatief aan de slag te gaan, een gezellige ochtend/ middag te beleven en trots naar huis te gaan met je zelfgemaakte spullen? Vul dan hieronder je gegevens in en laat me weten wat je voorkeursdag is, dan neem ik contact met je op. Liever telefonisch contact? Je kunt me bereiken op 0615267469. Tot snel!

    Inschrijven voor de Nieuwsbrief