Over KRAM KRAM

DESIGN EN FUNCTIONEEL

Bij het ontwerpen van onze handgemaakte leren producten wordt uiteraard gekeken naar het design. Onze producten hebben een functioneel ontwerp en een warme uitstraling. Maar niets is zo vervelend als een mooi product dat niet functioneert.  Tijdens het ontwerpen wordt dus ook rekening gehouden met de bruikbaarheid; genoeg opbergmogelijkheden en makkelijk in gebruik. Mooi en praktisch, dat is waar KRAM KRAM voor staat!

DUURZAAM

Niemand houdt van verspilling, dus bij het inkopen van ons leer wordt er rekening gehouden met het milieu. Zo werken we vaak met plantaardig gelooid leer (zonder chemische middelen gelooid), maken we veel producten van restleer van hoge kwaliteit en gebruiken we zelfs leer dat afkomstig is van oude bankstellen. Zonder schuldgevoel kun je dus die shopper over de schouder hangen!

OP MAAT GEMAAKT

Hoewel we veel verschillende producten in diverse maten en kleuren aanbieden, kan het natuurlijk zijn dat jouw favoriete product er nét niet tussen staat. KRAM KRAM vindt het leuk om naar jouw wensen te luisteren en de ontwerpen zo aan te passen, zodat ze helemaal voldoen aan jouw wens. Is onze tas net iets te klein voor jouw laptop, of wil je toch liever een andere kleur make-up tas, stuur een mailtje naar info@kramkramleather.nl en we gaan voor je aan de slag.

Daarnaast biedt KRAM KRAM ook op maat gemaakte producten aan die nog specifieker zijn. Zo kun je je trap door ons laten bekleden, of maken we een leren ophangsysteem, passend op jouw lamp. Heb je zelf een leuk idee en wil je dat door ons laten uitvoeren? Stuur ons een mailtje en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen!